Buycycle B.V.  is officieel importeur en distributeur van fietsen en daaraan gerelateerde producten voor de gespecialiseerde tweewielerwinkels. Ons assortiment bestaat uit kwaliteitsmerken uit verschillende windstreken en beslaat alle hoeken van de fietsmarkt, de volgende merken worden exclusief via ons verdeeld voor de Benelux.

Service en kwaliteit is voor Buycycle prioriteit, kortom ‘klanten van onze klanten zijn onze klanten’ en Buycycle streeft naar 100% partnership met zijn dealers.

Sport en leisure is vertegenwoordigd door Polygon Bikes uit Indonesië, complete sportfietsen assortiment van hoge kwaliteit, aantrekkelijke kleuren combinaties en een perfecte balans in prijs/kwaliteit.

Voor de veeleisende outdoor-sporter is er V8 Equipment, dit Franse merk maakt tassen, kleding en accessoires die voldoen aan militaire standaarden.
Bikezac, de boodschappen tas die je eenvoudig aan je achterdrager kan hangen uit Denemarken. Niet alleen makkelijk in gebruik, deze tas maakt het fietsen veiliger en bespaard het milieu.

Nimble Scooters is het geesteskind van Amerikaans/Franse designers. Deze vrachtstep is handig, mooi en vooral leuk om op te rijden.
Mobel Sport, made in Spain custom wielerkleding. Een familie bedrijf uit Spanje met als doel passie en perfectie voor de sport.

Gravity Check, het eerste casual fietskleding merk in de wereld. Van T-shirts tot hippe jassen. Elk kleding stuk beschikt over een innovatie eigenschap, zodat je zonder zorgen kan fietsen.

Buycycle onlineshop biedt u als consument naast eerlijke prijzen standaard het volgende:

  • 14 dagen bedenktijd op alle artikelen!
  • Indien voorradig bestelling voor 16:00uur binnen, dan de volgende werkdag afgeleverd!
  • De mogelijkheid om de producten af te halen en te bezichtigen in een showroom.
  • We leveren wereldwijd!
  • Veel verschillende betaalmogelijkheden! Veilig met ‘Billink’ achteraf betalen!

Kamer van koophandel
Buycycle BV staat ingeschreven bij de kamer van koophandel van met het KVK nummer 63754320 en BTW nummer NL855385807B01.

Bereikbaar
Voor vragen zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 per email (info@buycycle.nl) of per telefoon +31 (0)10 73 71 859

Voor al onze importmerken zijn wij altijd op zoek naar nieuwe dealers, ook als je alleen online verkoopt zijn er volop mogelijkheden om onze producten in je assortiment op te nemen. Interesse? Schroom niet om even contact met ons op te nemen!