Wij van Buycycle zijn gepassioneerde fietsers en bieden onze kennis met liefde over naar onze klanten. Altijd eerlijk en gepast op de doelen van de gebruiker. Zo maken we een kleine selectie van producten waar wij zelf achterstaan, omdat wij zelf geloven in deze producten. Maar we kunnen je altijd van dienst zijn om producten te leveren of te maken waar je specifiek opzoek naar bent.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak hebben we een groot nationaal en internationaal netwerk van leveranciers waardoor we altijd wel kunnen voldoen aan je wensen.

Buycycle is een service gericht bedrijf en niet een zogenaamde winkel waar je zo naar binnen kan lopen om rond te neuzen. Uiteraard ben je wel welkom voor een bezoek op afspraak. Dit vinden we heel belangrijk, omdat we elke klant de tijd willen geven dat nodig is. 

Naast het bedienen van particulieren, biedt Buycycle ook professionele diensten aan de zakelijke markt. Bijvoorbeeld: bedrijfsfietsen en/of juist meer complexere business cases. Denk aan importeren van fietsen en/of onderdelen onder een eigen label. We zijn up to date met alle Europese regels en ontzorgen de klant van al deze regels en wetten. We leveren kortom het product tegen een tarief dat lucratief is en door eigen label ook uniek. 

Kamer van koophandel
Buycycle BV staat ingeschreven bij de kamer van koophandel KVK nummer 63754320 en BTW nummer NL855385807B01.

Bereikbaar
Voor vragen zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 per email of per telefoon +31 (0)10 73 71 859