Rotterdam De Trap fietsend geopend

Rotterdam viert de stad met Buycycle en Polygon

Rotterdam 10 mei 2016
De stad Rotterdam krijgt vanaf half mei tot en met half juni een tijdelijk nieuwe blikvanger: een gigantische trap van 29 meter hoog en 180 treden vanaf het Stationsplein, pal voor het Groot Handelsgebouw. De Trap staat symbool voor de veerkracht en wederopbouw van Rotterdam. Om deze veerkracht te benadrukken gaat Buycycle in samenwerking met “Rotterdam viert de stad” tijdens de openingsceremonie De Trap spectaculaire openen. Buycycle zet namelijk haar 3 top Downhill rijders in, let op zij rijden 180 treden af op speciaal geprepareerde fietsen!
 
DON’T TRY THIS AT HOME!

Deze speciale mountainbikes zijn uitgevoerd met schokdempers die de hardste klappen kunnen opvangen, waardoor de rijder in het zadel kan blijven zitten en controle houdt. Dit staat natuurlijk symbool voor de grote klappen die Rotterdam heeft geïncasseerd. Door in het zadel te blijven zitten en niet te lullen maar te poetsen, heeft Rotterdam zich weer weten te ontwikkelen tot een wereldstad!
 
Met het nieuwe en alom geprezen Centraal Station op de achtergrond, gaan de rijders deze veerkracht niet denken maar doen en ter aller tijde een koel hoofd houden. Opening van ‘De Trap’ op 16 mei 12:30 door de burgermeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb.
 
Buycycle is een ras echte Rotterdamse onderneming dat zich specialeerd in sportfietsen en aanverwante fietsproducten. Tijdens de opening zet Buycycle haar fietsenmerk Polygon in. Een merk dat zij exclusief importeert en distribueert in de Benelux. Polygon is een fietsenmerk met wereldfaam uit Indonesie, deze samenwerking met ‘Rotterdam viert de stad’ bewijst Buycycle dat het merk Polygon beschikt over oerdegelijk materiaal.
 
Fabian Hardjoprajitno (eigenaar Buycycle): “Wij voelen ons vereerd dat wij als jonge ondernemers mogen mee helpen aan de promotie van ‘Rotterdam viert de stad’, daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om ons te bewijzen dat het product en materiaal voldoet aan de veeleisende sportfietser’. Veiligheid staat wel op de eerste plaats, mocht het regenen dan bepalen wij samen met de rijders of het nog verantwoord is. Fingers crossed aldus Fabian Hardjoprajitno.
 
    06-03-2017 17:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.