Bikezac is een gemakkelijke, veilige en milieuvriendelijke boodschappentas voor fietsers.

Bikezac maakt het veel veiliger om goederen te vervoeren op de fiets. Bikezac hangt stabiel aan de zijkant van de bagagedrager in plaats van bungelende voor aan het stuur. Boodschappen doen is veel gemakkelijker met behulp van een Bikezac.

Bikezac zal je ook helpen om geld te besparen. Bikezac heeft een aanzienlijk hogere kwaliteit dan conventionele plastic tassen en is dus duurzamer. Je kunt een Bikezac boodschappentas vele malen hergebruiken. Eén Bikezac is gelijk aan ten minste 30 plastic boodschappentassen.

Met behulp van een Bikezac draag je bij aan een meer milieuvriendelijke en klimaat-vriendelijke benadering. Het gebruiken van een Bikezac laat zien dat je het milieu wilt ontlasten door het gebruik van plastic tassen te verminderen en zo een lagere CO2-uitstoot, minder afval op straat en meer gebruik van de fiets te bevorderen.


 


Bezig met laden...
60%
visibility

Bikezac Groen

2 handige Bikezac opbergbare fietstassen, gemaakt van gerecycled PP en PE plastic waterafstotend materiaal. Nieuw Design!

40,00

15,90

60%
visibility

Bikezac PP Groen

2 handige Bikezac opbergbare fietstassen, gemaakt van gerecycled PP en PE plastic waterafstotend materiaal

40,00

15,90

60%
visibility

Bikezac RRR Zwart

2 handige Bikezac opbergbare fietstassen, met de tekst ReUse, ReDuce, ReCycle. Gemaakt van gerecycled PP en PE plastic waterafstotend...

40,00

15,90

60%
visibility

Bikezac Zwart

2 handige Bikezac opbergbare fietstassen, in stijlvol zwart. Gemaakt van gerecycled PP en PE plastic waterafstotend materiaal.

40,00

15,90


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.