Ombouwservice Fiets naar E-bike

Met onze E-bike ombouwservice maken wij van je fiets een uiterst betrouwbare en gebruiksvriendelijke elektrische fiets. Wij voorzien je fiets van trapondersteuning, instelbaar tot 9 standen. De ondersteuning blijft ook actief bij 25km/u en zelfs daarboven, zodat je niet ineens zwaar hoeft te trappen als de 25km/u bereikt wordt. Ook is de motor voorzien van een vrijloop zodat je niet zwaarder hoeft te trappen als de ondersteuning is uitgeschakeld of de accu een keer leeg is. Met een sleutel kun je de accu 'op slot' zetten, zodat deze niet van de bagagedrager kan worden gehaald als de fiets ergens onbeheerd staat. 

De 250 Watt Bafang middenmotor is één van de betere, zo niet dé beste motor die er op dit moment te koop is in het middensegment. De motor is uiterst stil, duurzaam, krachtig en onderhoudsvrij. Alle sensoren en regelelektronica zitten veilig opgeborgen in de motor en zijn waterdicht. De ombouw naar E-bike bevat ook de inbouw van een schakelsensor. Deze sensor schakelt de motor kortstondig af, wanneer er van versnelling gewisseld wordt. Hierdoor wordt de levensduur van de ketting, kettingwielen en derailleur of naafversnelling voorlengd.

De ombouwset blijft storingsvrij, met name door de meegeleverde bekabeling met waterdichte stekkerverbindingen met vergulde contacten. 
De E-bike ombouw is inclusief Lithium-Ion accu met Lithium Nikkel Mangaan Cobalt Oxide cellen, welke tot wel 900 keer kan worden opgeladen.

Elke ombouw van je fiets naar een E-bike begint met het ophalen van je fiets en eindigt met het afleveren van je 'nieuwe E-bike' 


Bezig met laden...
visibility

Bakfiets ombouw naar Elektrische bakfiets

Elektrische bakfietsen zijn gezellig en leuk om met je gezin mee op stap te gaan, in de stad of daarbuiten. Bouw je vertrouwde bakfiets...

1299,00

visibility

Fiets ombouw E-Bike Voorwielmotor

Bouw je fiets om naar een E-Bike, met een 36V 250W borstelloze naafmotor met vrijloop. Actieradius keus van 40 tot en met 180 kilometer.

899,00

visibility

Fiets ombouw naar 250W E-bike

Ombouw van je fiets naar een electrische E-bike. Met een 250W motor en keuze uit 80, 110 of150 kilometer actieradius

1299,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.