Buycycle is officieel Service Partner van Radon Bikes, Als Service Partner kunnen wij verschillende dingen doen voor je. Wanneer je een nieuwe Radon fiets koopt, kan deze direct naar ons verstuurd worden en wij verzorgen de assemblage en de setup. Je hoeft hem dan alleen nog maar op te halen en weg te fietsen. En als het tijd is voor een servicebeurt of een reparatie, dan kunnen wij dit voor je verzorgen.
Als Bosch E-bike Service specialist, kunnen wij je E-bike met Bosch motor, onderhouden, updaten en indien nodig repareren. Natuurlijk ook andere zaken aan de fiets kunnen wij voor u verhelpen.
Veel fietsen, of het nu een Mountainbike, Racefiets, of stadsfiets is, zijn uitgerust met een Shimano groep, of Shimano onderdelen. Wij hebben jaren ervaring met het monteren, repareren of onderhouden van deze onderdelen. Dus als je fiets met Shimano enige aandacht vereist, kun je bij ons hiervoor een afspraak maken.
Voor fietsen met een geveerde voorvork van Fox Factory, bieden wij ook eenvoorvorkservice aan. Je kan je fiets of vork bij ons afleveren en wij zorgen dat hij weer gerepareerd of gereviseerd wordt.